Waar de VVD gemeente Elburg voor staat.

In de Huis aan Huis van 15 maart 2022 is te lezen waar de VVD gemeente Elburg voor staat.

© Els Baauw

Dit kunnen historische verkiezingen worden met verzette bakens. Een frisse wind kan opsteken. We denken dat de gemeente Elburg daar klaar voor is. Houden van en trouwen met wie je wilt (of juist samenwonen), zeggen wat je wilt (met respect voor de anderen), doen waar je zin in hebt (zolang je anderen niet lastig valt); zelf bepaalt hoe jij je leven inricht. Weten dat je ondersteund wordt waar nodig. En weer zelf doen als dat kan. Geen betutteling of bevoogding. Daar zijn we klaar mee.

VVD gemeente Elburg is voor de zondagopening voor winkels in de Vesting waarbij rekening wordt gehouden met diegenen die naar de kerk gaan. Daadwerkelijk luisteren naar de inwoners en daarbij de eigen waarden en normen opzij zetten. Stoppen met de cultuur van: zo doen wij dat hier. De spreekwoordelijk ‘kop boven het maaiveld uitsteken’.

Het algemeen belang bestaat toch niet, specifiek belang wel. VVD gemeente Elburg biedt maatwerk One size fits all is het niet; te klein; te lang; te kort; te groot. Passend is het zelden of nooit. Wij gaan voor maatwerk. Voor dat bij u/jou past.